NIEUW! Haarpigmentatie tegen kaalheid en dun haar​

Wat is haar pigmentatie?

Haarpigmentatie is eigenlijk een verdere doorontwikkeling van permanent make-up. Met een ultra dunne naald wordt er pigment aangebracht in de hoofdhuid. Dit pigment blijft soms wel tot acht jaar zichtbaar, waardoor een behandeling lang resultaat biedt. Het mooie aan de behandeling is ook dat u direct na de eerste behandeling al een mooi resultaat ziet.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Haarpigmentatie kan worden toegepast bij iedereen, zowel mannen als vrouwen. Bij dunner wordend haar brengt de specialiste de pigmentatie aan tussen uw bestaande haren. Hierdoor is de hoofdhuid minder zichtbaar en lijkt uw haar voller. Ook kale plekjes tussen uw eigen haren kunnen hierdoor worden behandeld zodat ze niet of veel minder opvallen. Bij mannen die al verder kalend zijn en hun haar gemillimeterd dragen is haar pigmentatie een mooie manier om plekken die helemaal kaal zijn onzichtbaar te maken. Denk aan de inhammen aan de voorkant, de kruin of zelfs de hele middenzone.

Wat kost een behandeling?

De prijs van een behandeling is afhankelijk van uw situatie. Per persoon bekijkt de specialiste wat er moet gebeuren en maakt dan een inschatting van de benodigde tijd en het aantal behandelingen. De behandeling met haar pigmentatie kost € 150,- per uur. De behandeling van dun haar in de zone rond de kruin van een man (zie voorbeeld rechts) kan bijvoorbeeld in twee behandelingen klaar zijn en in totaal 2,5 tot 3 uur duren.

U wilt eerst meer informatie?

Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid te informeren. Vul het formulier even in of bel even met Silvia. Zij kan al uw vragen beantwoorden.

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

© 2012 by Beauty centrum De la Combé