Opleiding nagelstyliste

Zou je graag zelf de mooiste gelnagels willen leren zetten? Met een mooie afwerking en professionele uitstraling? Volg dan deze cursus nagelstyling gelnagels. Beauty centrum de la Combé biedt een unieke en complete opleiding nagelstyliste die naar eigen wens en vraag is in te delen. 


De opleiding bestaat uit 3 modules. Namelijk manicure en theorie, tips aanbrengen en gel aanbrengen.
In de module manicure en theorie gaat het voornamelijk over anatomie, hygiëne, nagelafwijkingen en ziekten, vijlen, lakken etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Voordat je met gel kunt gaan werken, leer je tijdens de module tips aanbrengen het verlengen d.m.v. tips, de basis voor het modelleren van een kunstnagel. Ook leer je een belangrijke vijltechniek.
De geltechniek is bij de meeste klanten toepasbaar en geschikt voor het verlengen of versterken van natuurlijke nagels.

Na het deelnemen van alle lesdagen ontvang je een certificaat.

Subsidies

  • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. 

  • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. 

Opleiding nagelstyliste