top of page

Brows

PMU

DLC_Submark_Black_3x.png

PERMANENT MAKE UP BROWS zijn semi-permanente wenkbrauwen welke in de huid worden 'getatoeëerd' met een Permanent makeup apparaat.

Tijdens deze behandeling worden uitgebreid je wensen besproken en worden vooraf je wenkbrauwen uitmeten en getekend zodat je zeker weet dat ze bij je passen.

Wij werken met mineraal pigmenten, afgestemd op jouw huidtype en wensen. Mineraal pigmenten zorgen ervoor dat het lichaam de pigmenten langzaam weer afvoert waardoor de wenkbrauwen met de tijd zullen vervagen. Een touch up behandeling, binnen 1-3 jaar, afhankelijk van je huid, wordt daardoor aangeraden. Tijdens de touch up behandeling worden de pigmenten weer opgefrist en worden de fijne lijntjes weer strakker gemaakt.

Stel, je wilt naar verloop van tijd geen PMU Brows meer, kun je er voor kiezen om ze te laten vervagen.

Er zijn verschillende technieken om PMU brows aan te brengen. Elke techniek heeft zijn eigen stijl en look.

 

 

NANO BROWS

Hou je van natuurlijke, fluffy brows? Of heb je weinig of dunne wenkbrauwhaartjes, en wil je ze op een natuurlijke wijze wat voller laten lijken? Dan is Nano Brows dé uitkomst voor jou.

Word wakker met full brows and slay the day!


Nano Brows is de nieuwste techniek in de Permanent Make up wereld. Het is een permanente make up stijl waarbij haartjes worden getatoeëerd op een hyper realistische wijze. Dit zorgt voor een zeer natuurlijke look. Ze worden Nano brows genoemd omdat er gewerkt wordt met een heel fijn nano naaldje. Hiermee kan uiterst precies worden gewerkt en juist dit maakt het super natural en zorgt ervoor dat de eigen haartjes haast niet te onderscheiden met de getatoeëerde haartjes.

In tegenstelling tot Microblading worden de haartjes gezet met een PMU machine en niet met mesjes. Hierdoor wordt de huid niet beschadigd en voorkom je littekenweefsel.

Deze techniek is enkel mogelijk wanneer je geen PMU hebt of als deze voldoende vervaagd is om eroverheen te werken. Bij twijfel, stuur gerust een foto om het na te laten kijken!

POWDERBROWS

Houd je meer van een make-up look? Of wil je juist een everyday look? It's all possible!

De naam powderbrows zegt het al. Bij deze techniek worden de wenkbrauwen zachtjes ingeschaduwd waardoor het effect geeft alsof ze met een poeder zijn ingekleurd. Je kunt bij powderbrows zelf kiezen hoe licht of donker je de brows ingevuld wilt hebben.

Powderbrows staan ook wel bekend als Ombré Brows omdat bij deze techniek bij de aanzet van de wenkbrauwen lichter wordt gewerkt als in de staartjes van de brows. Dit zorgt voor een mooie overloop en voorkomt dat het nep en 'blokkering' uitziet. 

Mocht je elders je Powderbrows hebben laten zetten en je wilt graag een Cover up, stuur dan altijd vooraf een foto om te laten checken of het mogelijk is.

COMBI BROWS

Ook zijn naam spreekt voor zich! Bij deze techniek worden zowel de Nano als Powder techniek gecombineerd. De aanzet van de wenkbrauw worden hier bij met Nano hairstokes voorzien terwijl de staartjes juist strakker worden dmv de powder techniek.

Dit zorgt voor een realistic yet clean look. 

Indien je in het verleden al Powderbrows hebt laten zetten kun je ervoor kiezen ze bij te werken icm. Nano techniek. Onder het kopje touch up vind je deze behandeling.

Mocht je elders je Powderbrows hebben laten zetten en je wilt graag Combi Brows, stuur dan altijd vooraf een foto om te laten checken of het mogelijk is voor je om de Combi Brows te nemen.

THE

Treatment

THE

pProcedure

Regenboog1_Bruin_3x.png
adobestock_304796218.jpg
  1. Bij aankomst worden eerst de wenkbrauwen met een zalf verdoofd. Tijdens het intrekken van de zalf worden je wensen besproken.

  2.  Dan gaan we uitgebreid tekenen totdat we de juiste vorm hebben. Ook bepaal je zelf de gewenste stijl en look.

  3. Vervolgens worden de haartjes rondom de wenkbrauwen gewaxt. Daarna worden de pigmenten gemengd voor de juiste kleur afgestemd op jou. 

  4. Dan gaat het tatoeëerproces van start. Tijdens het proces mag je wanneer je het fijn vind meekijken zodat je ziet wat er gebeurd.

  5. Na 6-8 weken wordt er een touch-up behandeling uitgevoerd.  Wanneer je voor een eerste keer komt, word deze behandeling standaard (en gratis) uitgevoerd. Hierna adviseren wij je binnen 1-3 jaar een touch up te laten doen.

bottom of page